Kantoapua siellä ja silloin kun tarvitset

Muutto ja kantoapu

Sankarillista palvelua

Muutto- ja Kantoapua alkaen 34 €/tunti

Kotiin, toimistolle tai työmaalle:

  • Kantoapu
  • Pakettiauto + Kantoapu
  • XL-pakettiauto + Kantoapu
  • Kuorma-auto + Kantoapu
Muutto ja Kantoapu

Nopea ja edullinen muuttopalvelu

Kodin ja yrityksen muutot sujuvat tuskattomammin, kun niissä on ammattitaitoinen muuttopalvelu apuna. Muuttopalvelua käyttämällä säästyy niin aikaa, selkänikamia kuin vaivaakin. Osaava muuttomies osaa neuvoa pakata ja kantaa tuotteet niin, ettei niihin aiheudu vaurioita muuton aikana. Hän myös kokemuksensa myötä pystyy suorittamaan muuton huomattavasti tehokkaammin, joten muutossa ei kestä niin kauaa verrattuna siihen, että sen tekisi itse. Yleisesti ottaen paikalle kannattaa tilata 1-3 muuttomiestä kantoavuksi, riippuen toki kannettavan tavaran määrästä ja koosta.


Myös muuttoauto hoituu puolestasi

Kun uskot muuton käsiimme, hoidamme pelkän kantoavun lisäksi tarvittaessa myös tilavan kulkuneuvon, jolla muutto suoritetaan. Valikoimaamme kuuluvat niin pakettiautot kuin kuorma-autotkin. Kuljettaja on tottunut ajamaan isompia ajoneuvoja ja pystyy siten kuljettamaan muuttokuormasi turvallisesti uuteen osoitteeseen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur.

Luottavat meihin

Hinta-arvio minuuteissa

annamme hinta-arvion hetkessä!

Hero Service nimensä mukaan tähtää sankarillisen tason palveluun. Me valitsemme puolestasi parhaat tekijät, ja sinä tavoitat heidät kaikki kauttamme.

Scroll to Top