Handyman hoitaa kodintyöt nopeasti

Handyman eli yleismies

Sankarillista palvelua

Handyman ja pienremonttiapu ammattitaidolla alk. 34 €/h

Yleismies vaihtaa lamput tai asentaa listat

Räätälöimme sinulle yksilöidyn tarjouksen ja saat yleismiehen / handymanin käyttöösi heti kun haluat. Tilaa ilmainen arviokäynti tai tuntityönä pienemmät työt alk. 34€/h.

Palveluita mm. kaikkien kalusteiden kokoamiset ja asennukset (Ikea, lundia, jysk, ja muut merkit) . Pintaremontit, huolto- ja korjaustyöt kuten lattian asennus, katto ja seinä maalaukset, listojen ja laminaattien, parkettien asennukset, ovet ja ikkunat.

Soita meille (myös viikonloppuisin)

0102063230

Täytä lomake, saamme sinulle parhaimman tarjouksen tai ilmaisen arviokäynnin pian

Handyman

Kodin yleismies auttaa puuhassa kuin puuhassa

Jos vasara ei pysy kädessä tai seinä kaipaa maalia, on käsistään kätevästä kodin yleismiehestä apua. Huolto- ja remonttimiehenä toimiva Handyman osaa koota kalusteet ja tehdä pienet pintaremontit ja kaikki asennustyöt.

Handyman auttaa kodin yleistöissä nopeasti ja edullisesti. Kodin yleismies on kuin oma henkilökohtainen talonmies, joka hoitaa homman kuin homman silloin kun itsellä menee sormi suuhun tai aika ja voimat ei riitä.

Yleismies voi tehdä kaiken itse tai olla apunasi esimerkiksi maalaamisessa. Töitä voi olla isommat pihatyöt, puun kaadot, polttopuiden teot, lamppujen vaihdot, nurmikon leikkaukset, taulujen ripustukset, kaappien kasaamiset ja taulu-tv:n asennus.

Kaikki pienet ja isot kodin yleistyöt

Tehtävä työ voi olla pieni tai suuri, se ei ole este Helpdorin käyttämiselle. Tarjoamme Handyman-palvelut aina yksilöllisesti ja silloin kun sinä haluat. Katsotaan yhdessä, miten voisimme palvella sinua parhaiten!

Muistathan myös, että näistä pikkutehtävistäkin saat kotitalousvähennystä, joka on -40% työn osuudesta.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Logo
Logo
Logo
Logo

Previous
Next

Hinta-arvio minuuteissa

annamme hinta-arvion hetkessä!

Hero Service nimensä mukaan tähtää sankarillisen tason palveluun. Me valitsemme puolestasi parhaat tekijät, ja sinä tavoitat heidät kaikki kauttamme.


Get A Quote

Scroll to Top